1. Home
 2. Bli en återförsäljare?

Bli en återförsäljare?

Bli återförsäljare av släpvagnar från Gaupen. Vi erbjuder ett stort sortiment av norsktillverkade släpvagnar i hög kvalitet.

 1. Stort urval av släpvagnar

  Som återförsäljare har du tillgång till ett brett sortiment av högkvalitativa släpvagnar, anpassade för såväl privatpersoner som professionella användare. Vårt utbud täcker allt ifrån flakvagnar till båttrailer, skåpvagnar, fordonstransporter och maskinsläp, med en kapacitet på upp till 3 500 kg.

 2. Norges mest sålda släpvagn

  Som återförsäljare är du en del av ett etablerat varumärke som har behållit sin position i toppen av marknaden för släpvagnar under två decennier i Norge. Varje produkt i vårt sortiment är tillverkad i Norge, och de är designade för att möta utmanande nordiska förhållanden.

 3. Professionell marknadsföring

  Som återförsäljare får du tillgång till marknadsföringsmaterial på svenska för att stärka din försäljning och profilera ditt utbud av släpvagnar från Gaupen. Materialet framhäver vår robusta kvalitet och det är framtaget för att stödja dig i din roll som återförsäljare.

 4. Få nya kunder via Gaupen

  När kunder i ditt område söker efter släpvagnar på vår webbplats, visas du som deras närmaste återförsäljare. Detta system garanterar att du får tillgång till välkvalificerade leads som bidrar till att göra din försäljning enklare.

 5. Enkelt beställningssystem

  Vårt beställningssystem online är designat för att vara enkelt att använda. Du som återförsäljare ska känna dig trygg med att sälja släpvagnar från Gaupen och du ska alltid ha bra information genom hela processen.

 6. Bra service och snabba leveranser

  Du och dina kunder är värda god service. Med oss får du inte bara snabba leveranser; du kan även vara trygg med att vi strävar efter att alltid leverera i tid. Vårt engagemang för att vara pålitliga och punktliga är en viktig del av vår verksamhet.

 7. Konkurrenskraftiga priser

  Som det mest sålda släpvagnsmärket i Norge är vi en stabil partner på marknaden. Tack vare denna ledande ställning är det möjligt för oss att erbjuda dig förmånliga och konkurrenskraftiga priser. Vi är stolta över vår position och är engagerade i att erbjuda dig de bästa möjliga villkoren.

 8. Förmånliga villkor

  Som återförsäljare är du viktig för oss. Vi finns här för att ge dig stöd så att du kan nå dina försäljningsmål. Det innebär att du får både extra stöd och fördelaktiga villkor under uppstartsfasen. Vi uppskattar vårt samarbete och vill försäkra dig om vårt åtagande.

 9. Vad förväntar vi av dig?

  För oss på Gaupen är det viktigt att du får god kvalitet i inköpsprocessen. Därför gör vi en granskning av din intresseanmälan för att bli återförsäljare. Skicka in formuläret med information om ditt företag, så kontaktar vi dig om ett eventuellt samarbete.

Vill du bli återförsäljare av släpvagnar från Gaupen? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.